7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжеймс Хардън на крачка от трипъл-дабъл при дебюта си за Филаделфия (видео)

Джеймс Хардън на крачка от трипъл-дабъл при дебюта си за Филаделфия (видео)

Гардът допринесе за победа №36 на Сиксърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джеймс Хардън остави силни впечатления при дебюта си за Филаделфия в НБА. Гардът допринесе за успеха на своя тим над Минесота със 133:102, който бе под №36 за него в лигата през този сезон.

И ОЩЕ: Джеймс Хардън, който бе трейднат в Сиксърс на 10 февруари от Бруклин в замяна на Бен Симънс, започна сред титулярите за новия си отбор. MVP в НБА през 2018 г. остана на крачка от трипъл-дабъл в първия си мач за Филаделфия – 27 точки, 8 борби и 12 асистенции, като бе 5/7 зад дъгата, за 35 минути на паркета.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд бе най-добър за победителите с 34 точки и 10 борби. Тайрис Макси добави 28. Матис Тайбъл вкара 11 точки плюс 7 борби.

Карл-Антъни Таунс бе най-резултатен за Минесота с 25 точки и 7 борби. ДиАнджело Ръсел финишира с 21. Антъни Едуардс остана с 15 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс използваха серия от 15-0, за да поемат инициативата още в началото и след това не изпуснаха контрола над двубоя. В края на втория период Минесота намали до 48:51, но Сиксърс отвърнаха с 14 безответни точки преди паузата.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани