10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАКливланд удари Минесота след продължение (видео)

Кливланд удари Минесота след продължение (видео)

"Кавалерите" победиха още един от най-добрите отбори в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд постигна втора победа в рамките на четири дни срещу един от най-добрите отбори в НБА този сезон. След Бостън и Минесота преклони глава пред „кавалерите“, но този път след продължение с крайното 113:104.

НАЙ-ДОБРИ: Дариъс Гарланд финишира с 34 точки за Кливланд, допълнени от 8 асистенции. Джарет Алън бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 33 и 18 борби. Джордж Нианг се отчете с 16 точки и 6 борби.

Наз Рийд бе най-резултатен за Минесота с 34 точки и 5 борби. Антъни Едуардс регистрира 19 и 5 борби. Джейдън МакДаниелс остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: 1.53 мин. преди края на редовното време Джарет Алън изведе Кавалиърс напред с 96:93. Руди Гобер и Наз Рийд дадоха преднина на гостите за 97:96, но техническо нарушение на първия предостави възможност на Кавс да изравнят след успешен наказателен удар на Дариъс Гарланд за 97:97 и мачът отиде в продължение. В него домакините бяха по-добри и чрез Джарет Алън и Дариъс Гарланд стигнаха до победата, оформяйки крайното 113:104.

И ОЩЕ: „Горските вълци“ бяха без Карл-Антъни Таунс. Центърът ще претърпи операция на коляното следващата седмица, като ще отсъства поне месец.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 март Кливланд ще приеме Бруклин, докато Минесота ще спори с Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани