17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Баскетболът се е завърнал във Варна

Людмил Хаджисотиров: Баскетболът се е завърнал във Варна

Радвам се, че след такава трудна ситуация отборът се обедини, заяви треньорът на Рилски спортист

„Много труден мач. Очаквахме това нещо. Черно море Тича играе много добре от началото на сезона, за което ги поздравявам. Баскетболът се е завърнал във Варна. Хубаво беше да видим препълнена зала, с агитка, започва да прилича като едно време. Но това е вследствие и на добрата им игра и това, което показват от началото на сезона“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха във Варна с 86:77 в мач от НБЛ.

Рилски спря устрема на Черно море Тича в НБЛ (видео)

„Ние имахме много труден мач в сряда и дълго пътуване, и естествено се притеснявах дали ще можем да съберем енергията и усилията за всичко, което е нужно, за да спечелим. Но в по-голямата част използвахме опита си, като план за срещата доста от нещата станаха. Единствено не съм доволен, че сме направили 22 технически грешки. Това го отдавам до голяма степен и на умората, която имаше, и на агресивната игра на домакините с пресираща защита и пълни смени. Радвам се, че след такава трудна ситуация отборът се обедини и игра стабилно, кораво, умно в по-голямата част и мисля, че заслужено спечелихме, след като сме водили 35 минути“, добави наставникът на самоковци, които са с баланс от 5-0 в шампионата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани