20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКливланд излъга Филаделфия след продължение (видео)

Кливланд излъга Филаделфия след продължение (видео)

Втори успех за "кавалерите" в турнира на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд запази надеждите си за място в следващата фаза на турнира в НБА. Макар че бяха без трима ключови играчи като Донован Мичъл, Карис Лавърт и Айзък Окоро, „кавалерите“ отказаха Филаделфия със 122:119 в драма с продължение в среща от група A на Изток в надпреварата. Кавалиърс вече са с баланс от 2-1.

НАЙ-ДОБРИ: Дариъс Гарланд отбеляза 32 точки за Кливланд, допълнени от 5 борби и 8 асистенции. Джарет Алън оформи дабъл-дабъл – 26 и 13 борби. Макс Струс се разписа с 20 точки, 5 борби и 6 асистенции.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 32 точки, 13 борби и 5 асистенции. Тайрис Макси вкара 30 плюс 6 асистенции. Тобайъс Харис остана с 23 точки.

КЛЮЧЪТ: Кавс имаха аванс от 18 точки в началото на третата четвърт, но Джоел Ембийд и Тайрис Макси върнаха Филаделфия в двубоя. 16 секунди преди края на редовното време Сиксърс излязоха напред със 110:108, но два успешни наказателни удара на Дариъс Гарланд спасиха кожата на гостите. В продължението надлъгването продължи преди Джаред Алън и Дариъс Гарланд да отбележат в края и да сложат точка на спора за 122:119.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Кливланд ще приеме Маями, докато Филаделфия ще срещне Минесота. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани