14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЕто какво предстои на българските съдии и комисари това лято

Ето какво предстои на българските съдии и комисари това лято

Родни рефери ще има на европейски и световни първенства при подрастващите

Ново натоварено лято предстои за българските съдии и комисари в Европа. 
 
Както вече бе обявено, Мартин Хорозов и Венцислав Великов ще водят мачове на световните първенства за младежи и девойки. Турнирът при 19-годишните дами ще се проведе в Мадрид. Назначение за шампионата от 15 до 23 юли получи българският рефер Венцислав Великов. Домакин на турнира при младежите ще е Дебрецен (Унгария). Мондиалът на бъдещите баскетболни звезди ще се проведе от 24 юни до 2 юли. За него ФИБА се е доверила на Мартин Хорозов като рефер. 
 
Венцислав Великов ще е придружаващ съдия и на националния отбор за момичета до 16 години в Дивизия Б в Подгорица. Рефер на този турнир ще е и Серафим Петров. 
 
Венцислав Великов ще ръководи и мачове на европейското първенство за юноши в Дивизия Ц в Азербайджан. 
 
Мачове на европейските първенства за момчета до 16 години в Дивизия Б и Дивизия Ц получи Владимир Занев. Той ще е рефер и на шампионата на девойките в Дивизия Б в София. За Питещ, за турнира на момчетата до 16 години ще пътуват още двама българи – Стефан Стефанов и Орлин Николов като инструктор на реферите. Николов ще е комисар на шампионата за девойки до 18 години, Дивизия А, в Коня. 
 
Ангел Иванов ще е рефер на шампионата на момчетата до 16 години, Дивизия А, в Скопие. Освен това, ще е придружаващ рефер на българския отбор на първенството за същата възраст в Дивизия Б в Матошиньош, Португалия. Ангел Иванов ще пътува и с младежите в Скопие,
 
Мартин Хорозов ще пътува за Ниш, където ще е съдия на европейското първенство за юноши до 18 години в Дивизия А.

Елеонора Рангелова ще е ръководител на комисарите на европейското първенство за младежи до 20 години в Крит. 
 
В Румъния заедно с националния отбор за девойки ще отиде Серафим Петров.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани