5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛудост: 39 000 точки в НБА вече са реалност в колекцията на...

Лудост: 39 000 точки в НБА вече са реалност в колекцията на Краля (видео)

Лейкърс без грешка в груповата фаза на турнира, който лигата организира

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс стана първият играч в историята на НБА, преминал границата от 39 000 точки. Това се случи при успеха на Лос Анджелис Лейкърс над Юта със 131:99 в среща от турнирa, който лигата организира за първи път този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: 4-кратният шампион в най-силното първенство в света реализира своята 39 000-та точка в началото на първата част. Краля приключи срещата с общо 17 точки, 7 борби и 9 асистенции за 26 минути в игра.

Бях поздравен от моите съотборници и треньори, но не съм имал възможност наистина да обмисля какво означава това“, каза Джеймс. „Имаше толкова много страхотни играчи, които бяха част от тази лига и наистина някои от тях се превърнаха в чудесни реализатори. Да можеш да постигнеш нещо, което е първото от всичко, мисля, че това винаги е нещо доста готино. Това е луд момент със сигурност.

От неговите съотборници Антъни Дейвис оформи още един дабъл-дабъл – 26 точки и 16 борби. ДиАнджело Ръсел добави 20 и 8 асистенции. Крисчън Ууд се отчете с 16 точки.

Йомер Юрцевен бе най-добър за Юта с 18 точки и 6 борби. Джон Колинс вкара 15. Колин Секстън остана с 14 точки.

И ОЩЕ: Лейкърс завършиха непобедени в първата фаза на турнира в НБА с баланс от 4-0 в група А на Запад. Освен това, „езерняците“ си гарантираха и домакинско предимство за 1/4-финалите, които ще стартират в началото на следващия месец.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще бъде домакини на Далас, докато Юта ще спори с Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани