9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Първата половина на двубоя не можахме да играем агресивно

Кирил Болшаков: Първата половина на двубоя не можахме да играем агресивно

Справедливост в двубоя нямаше, каза още наставникът на Черно море Тича

В задната линия имахме 3 пълноценни играчи. Естествено, в първата половина на мача ние не можахме да играем така агресивно, после разчитахме на второто полувреме. А справедливост в мача нямаше. Не знам, след такава игра, даже не искам да работя…„, бе краткият коментар на треньора на Черно море Тича Кирил Болшаков след загубата от Черноморец с 84:96 в среща от 9 кръг в НБЛ.

Черноморец се върна на победния път в НБЛ (ВИДЕО)

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на варненци Михаил Молдов, който отбеляза 20 точки:

„Със сигурност можеше да влезем по-добре през първите две части. Не знам на какво се дължи това. Може би се бяхме пренавили. Аз съм сигурен, че всички, които влязоха на игрището, дадоха всичко от себе си. Аз може би поемам доста голяма част от тази загуба. Като капитан поемам отговорността. През второто полувреме мисля, че се справихме по-добре. Играхме с повече енергия и това ни донесе този резултат накрая, като можеше евентуално да се случи нещо по-интересно. Но така се случиха нещата„, бе мнението на гарда.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани