6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Прекрасен баскетбол, много съм доволен

Васил Евтимов: Прекрасен баскетбол, много съм доволен

За мен най-важното беше да видя усмивките на своите играчи, заяви треньорът на Черноморец

„Мисля, че се получи доста интересен мач. Атмосферата беше супер, виждам, че феновете във Варна са се завърнали в залата. Въпреки всички обиди, които получихме по време на двубоя, за мен стана интересен мач, хубав за гледане. Супер първо полувреме за нас, в което отбелязахме 57 точки и всичко ни се получаваше. Единственото, което не ми харесва е, че загубихме борбата. Но съм доволен, че Кинг Революшън има 11 борби, след като хвана една борба срещу Левски, днес има 11, значи може да се бори. За мен това беше най-важното – да вземе мерки след срещата с Левски, който за нас беше най-катастрофалната през тази година. Не знам дали това се превръща в тенденция, защото през миналата година по същото време също изиграхме най-лошия си мач срещу Левски, но важното е, че излязохме от тази дупка след три поредни загуби. Върнахме се на победния ход„, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след победата във Варна с 96:84 в мач от 9 кръг в НБЛ.

Черноморец се върна на победния път в НБЛ (ВИДЕО)

Много трудно се играе в тази зала. Няма отбор, който да дойде тук и да ги бие примерно с 20-30 точки. Въпреки че ние водихме с 25 точки по едно време, те накрая успяха да се върнат. С много къса ротация сме, както виждате играхме с 6 човека. Всичките ми играчи са с двуцифрен актив. Прекрасен баскетбол, много съм доволен, но трябва с една идея в последната част да сме малко по-опитни, за да можем да контролираме нещата малко по-добре. Защото им дадохме една малка надежда, че могат да се върнат. Но като цяло съм доволен. Както казах, тук се играе много трудно. За мен най-важното беше да видя усмивките на своите играчи, защото три мача поред загубихме и настроението не беше на ниво. Така че се радвам, че спечелихме мача и продължаваме напред„, добави наставникът на бургазлии, които спряха негативната си серия.

След една седмица имаме мач в Ботевград. Ще се подготвим, защото също ще ни е трудно, но продължаваме да работим. За мен също е важно следващия двубой с Балкан, защото ще е интересен, те ще са готови да играят срещу нас. Ние трябва да отидем там и да ги победим, защото миналата година бяхме единственият отбор, който ги победи в Ботевград и дано тази година пак да ги победим“, завърши Васил Евтимов.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани