19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияМладок от Ямбол попадна в руския национален отбор за юноши до 18...

Младок от Ямбол попадна в руския национален отбор за юноши до 18 г.

Ярослав Никонов е включен в тима за участие в лагер, международен турнир в Сърбия и Challenger на ФИБА

Младият баскетболист от юношеския отбор на Тунджа Ямбол Ярослав Никонов е включен в националния отбор на Русия до 18 години за участие в тренировъчен лагер, международен турнир в Сърбия и FIBA Challenger в Турция.

Писмото е подписано лично от президентът на Руската баскетболна федерация – легендата Андрей Кириленко. Това обявиха от ямболския тим.

Ярослав Никонов е юноша на Несебър. В началото на сезона бе привлечен от ямболския клуб за участие в юношеския отбор на Ямбол.

Талантът и добрите му спортно-технически качества са безспорни и във втората половина на сезона започна подготовка и в мъжкия ни отбор„, казват още от клуба в официалната си страница във Фейсбук.

През 2019/2020 младият баскетболист става шампион с юношите на Ямбол, а през последния сезон е с осезателно присъствие и сребърен медалист в държавното първенство за юноши и шампион на регион Юг в ББЛ А група.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани