20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант се завърна в Бруклин с 33 точки (видео)

Кевин Дюрант се завърна в Бруклин с 33 точки (видео)

Финикс си гарантира успеха със силна трета четвърт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Смесени реакции предизивика Кевин Дюрант при завръщането си в Бруклин. Крилото бе аплодиран преди мача, а след неговото начало и освиркан, но това не му попречи да изведе своя Финикс до победа над „мрежите“ със 136:120.

„Обичам да затварям устата на тълпата. Въпреки че обичам тези хора тук, обичам да им затварям устите им“, заяви след мача Кевин Дюрант.

НАЙ-ДОБРИ: 35-годишният баскетболист добави към сметката на Сънс още 5 борби и 8 асистенции в първия си мач в „Барклис сентър“ след почти година, след като бе трейднат от Бруклин. При стрелбата си от игра той бе 10/16, както и 11/12 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Йосуф Нуркич приключи с 28 точки, 11 борби и 6 асистенции. Девин Букър се разписа с 22 и 8 асистенции.

Кам Томас бе най-резултатен за Бруклин с 25 точки. Микал Бриджис добави 21. Лони Уокър остана с 19 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След като водеха с 3 точки на голямата почивка за 64:61, Сънс взеха нещата в свои ръце в третия период и навъртяха общо 42 точки, 11 от които на Кевин Дюрант, срещу 26 за съперника, за да дръпне със 106:87. До финалната сирена Финикс не изпусна контрола.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Бруклин ще излезе срещу Филаделфия, докато ден по-рано Бруклин ще играе срещу Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани