13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАМилуоки се издъни в Портланд (видео)

Милуоки се издъни в Портланд (видео)

Бъкс с втора поредна загуба при новия си треньор Док Ривърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки допусна втора поредна загуба при новия си треньор Док Ривърс. Бъкс отстъпиха на Портланд със 116:119 като гости при завръщането на Деймиън Лилард в „Мода сентър“. Така Бъкс вече имат баланс от 32-16 в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо приключи с 27 точки за Милуоки, допълнени от 8 борби. Деймиън Лилард добави 25, 6 борби и 7 асистенции. Крис Мидълтън се отчете с 21 точки и 8 асистенции.

Тези мачове, в които има много смисъл и много емоция, винаги са забавни. Ето какво беше тази вечер. Беше забавен двубой„, сподели Деймиън Лилард, който изкара 11 сезона в Трейл Блейзърс преди да премине в Бъкс през миналата есен.

Анфърни Саймънс бе най-резултатен за Портланд с 24 точки и 5 асистенции. ДиАндре Ейтън оформи дабъл-дабъл – 20 и 11 борби. Джеръми Грант остана с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините стигнаха до аванс от 10 точки за 101:91 в последната четвърт, но Бъкс не се отказаха и чрез Деймиън Лилард, Брук Лопес и Янис Адетокунбо и обърнаха до 116:115. Във финалните секунди Анфърни Саймънс и Джеръми Грант бяха точни, с което оформиха крайното 119:116 в полза на Трейл Блейзърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Милуоки ще спори с Далас, докато ден по-рано Портланд ще играе срещу шампиона Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани