18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант наказа Далас в края (видео)

Кевин Дюрант наказа Далас в края (видео)

Крилото с 37 точки за успех на Финикс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант се превърна в автор на 37 точки, включително и на последните 4, с които подпечата успех №36 за Финикс в НБА през 2022/2023. „Слънцата“ отказаха Далас след 130:126 като гости, достигайки до трети пореден триумф в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант игра 40 минути в срещата, като в тях овладя и 7 борби, а освен това бе почти безгрешен от фаул линията – 10/11. Девин Букър също се намести сред реализаторите за Сънс с 36 точки, 5 борби и 10 асистенции. Иш Уейнрайт приключи с 12 точки.

Лука Дончич бе най-резултатен за Далас с 34 точки, включително 17/19 от линията за изпълнение на наказателни удари, и 9 борби. Кайри Ървинг се отчете с 30 и 7 асистенции. Тим Хардуей Джуниър остана с 21 точки, от които 6 тройки.

КЛЮЧЪТ: 1.18 мин. преди края на таблото имаше равенство, доставено от Лука Дончич за 124:124. Диандре Ейтън изведе Сънс напред със 126:124, но от другата страна Дуайт Пауъл върна жеста. Кош на Кевин Дюрант и два негови успешни наказателни удара определиха победителя в срещата, след като малко преди това Лука Дончич и Девин Букър получиха по едно техническо.

И ОЩЕ: Това бе първият дуел между Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, след като те бяха трейднати от Бруклин, съответно във Финикс и Далас, през миналия месец.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 март Финикс ще срещне Оклахома, докато ден по-рано Далас ще спори с Юта. 

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани