9.6 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаКАУНАС 2023: Никола Миротич пoe вината за загубата на Барса на полуфинала...

КАУНАС 2023: Никола Миротич пoe вината за загубата на Барса на полуфинала в Каунас

Не показах нивото, което се очакваше от мен, наистина съжалявам, сподели крилото на испанския гранд

Баскетболистът на Барселона Никола Миротич пое отговорност за поражението на своя тим на полуфиналите в Евролигата. Снощи каталунците отстъпиха на Реал Мадрид в „Ел Класико“ след 66:78 във втория полуфинал в турнира на богатите и ще играят за бронза в турнира за втора поредна година.

Поздравления за Реал Мадрид, те играха добре. Що се отнася до мен, аз нося най-голямата вина за нашето поражение. Не показах нивото, което се очакваше от мен. Наистина съжалявам. Искам да се извиня на феновете и да им благодаря за подкрепата и затова, че дойдохте тук„, заяви Никола Миротич, който завърши срещата с едва 3 точки.

Знаем колко е трудно да се стигне до Финалната четворка. Поражението е тежък удар, добави черногорецът с испански паспорт, чийто тим ще се изправи срещу Монако утре (21 май) от 17.00 ч. в битката за третото място в Евролигата през този сезон.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани