19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКайл Хайнс обвини Марко Гудурич в неуважение (видео)

Кайл Хайнс обвини Марко Гудурич в неуважение (видео)

Двамата баскетболисти се сдърпаха след финалната сирена на Армани Милано - Фенербахче

Двубоят от Евролигата между Армани Милано и Фенербахче приключи с неприятни сблъсъци. След финалната сирена на срещата от 25 кръг в турнира на богатите, спечелена от „фенерите“ със 71:60, крилото на турския гранд Марко Гудурич се обърна към пейката на италианците с жест за мълчание. Това не се хареса никак на Кайл Хайнс, който се нахвърли върху съперника си.

Стигна се до меле между състезателите, като в конфликта се намесиха и треньорите. Все пак ситуацията бе овладяна.

След срещата Кайл Хайнс заяви, че може да приеме поражение, но това, което не приема е неуважението към съотборниците и треньорите му. 35-годишният баскетболист каза още, че уважава Марко Гудурич, но не одобрява казаното от него на Еторе Месина.

Дадох му да разбере, че няма да позволя това да се случи. Може би не реагирах съвсем правилно, но не търпя неуважение към близките си и винаги ще ги защитавамВ Истанбул победихме с голяма разлика, но се държахме с уважение към съперника„, допълва Кайл Хайнс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани