8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАДжон Уол: Последните две години бяха най-трудният период в живота ми

Джон Уол: Последните две години бяха най-трудният период в живота ми

В един момент дори си мислих за самоубийство, признава новото попълнение на Клипърс

Новото попълнение на Лос Анджелис Клипърс в НБА Джон Уол призна, че последните две години са много трудни за него. Освен с контузии, гардът се е сблъскал и с много проблеми от личен характер.

„Последните две години и половина бяха най-трудният период от живота ми. В един момент дори си мислих за самоубийство. Преминах през разкъсване на ахилеса, болестта на майка ми, смъртта на майка ми, година по-късно баба ми почина. И всичко това в разгара на пандемията от коронавирус„, разказва Джон Уол.

Ходих на химиотерапията на майка ми, бях до нея. Видях я как поема последния си дъх. Носих едни и същи дрехи три поредни дни, лежах на дивана и просто плачех”, признава 191-сантиметровият баскетболист. 

Самият Джон Уол признава, че организация за подкрепа и терапия са му помогнали да се справи с психичните проблеми. Бившият възпитаник на университета Кентъки пропусна целия минал сезон в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани