8.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНационални отбориКадетите с поражение за край на европейския Чалънджър (видео)

Кадетите с поражение за край на европейския Чалънджър (видео)

Националите до 16 г. се бориха, но не успяха срещу Латвия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: България завърши със загуба участието си на европейския Чалънджър за кадети до 16 г., чийто домакин е София. В зала „Триадица“ тимът на Йордан Иванов претърпя поражение от Латвия с 65:72 в последния си мач от група Б на турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Гавалюгов завърши с 18 точки и 5 асистенции за България. Стефан Михайлов се разписа с 12 и 6 борби. Иво Корестилов овладя 10 борби, които допълни с 6 точки.

Томс Линис бе най-резултатен за Латвия с 14 точки. Харис Каупманис приключи с 13. Юрис Витолс остана с 12 точки, 7 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Двата състава бяха равностойни под двата ринга, като националите до 16 г. овладяха 48 срещу 47 борби за латвийците. Съперникът обаче бе по-точен от тройката – 11/38 срещу 5/23 за кадетите.

И ОЩЕ: Нашите финишират последни в групата с баланс от 0-4. Турнирът бе спечелен от Полша, който победи Германия във финала със 75:66 и се класира за световното първенство за младежи до 17-годишна възраст в Испания догодина.

СТАТИСТИКА ОТ БЪЛГАРИЯ 16 – ЛАТВИЯ 16

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани