12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Успяхме да лимитираме Черно море Тича във всяка една от...

Йордан Янков: Успяхме да лимитираме Черно море Тича във всяка една от частите

Заслужено победихме, смята наставникът на Академик

Искам да поздравя отбора си, защото това наистина беше едно гостуване, в което ние бяхме под напрежение, защото натрупахме доста загуби. Черно море Тича играе все по-добре и по-добре всеки мач. Въпреки отсъствието на двама техни ключови играча – Венелин Христов и високото им момче Мартин Йорданов, те се представиха на много високо ниво, но ние успяхме да отговорим с много красива отбора игра. Успяхме да лимитираме отбора им във всяка една от четвъртините и смятам, че заслужено победихме„, коментира треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след успеха над Черно море Тича с 83:65 в мач от 15 кръг в НБЛ.

Две поред за Академик в НБЛ (видео)

Ето и какво бе мнението за срещата на баскетболиста на пловдивския тим Томислав Минков:

Мисля, че най-големият фактор за успеха ни беше многото асистенции, които направихме. Може би първото полувреме направихме малко повече грешки, отколкото трябваше, но второто полувреме влязохме по-добре, по-концентрирани и се радвам, че взехме победата, защото беше важна за нас.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани