9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияБерое взе американски гард (видео)

Берое взе американски гард (видео)

Антон Кук ще пристигне в България, за да стане част от ростера на старозагорци

Берое подсили редиците си за следващия сезон с второ чуждестранно попълнение. Към старозагорци от новия сезон ще се присъедини и американецът Антон Кук, съобщават от клуба чрез официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Роден е на 26 август 1995 г. в Бирмингам, щата Алабама. Висок е 190 см. и тежи 88 кг. Играе на позиция 2. Започва образованието си в гимназията „Вествалия Хилс“, в родния си град.

След това Антон Кук продължава в Югоизточен Оклахома Стейт, където се изявява на колежанско ниво четири години. В последната има средни показатели от 19.6 точки, 4.1 борби и 2.3 асистенции в общо 27 мача.

Професионалната му кариера стартира в бразилската лига със Сорокабана и Жоинвили. След това носи екипа на финландския Корихайт. През 2020/2021 играе за Кампо Моурао, където записва средно по 11.7 точки, 3.2 борби и 2.3 асистенции в 23 двубоя на бразилска земя.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани