9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Играта трябва да се подобри още

Росен Барчовски: Играта трябва да се подобри още

На мен ми се иска цял мач да играем сериозно и с уважение към противника, заяви треньорът на ЦСКА

Подходихме много сериозно, защото това е мач с пряк конкурент за първата шестица. Миналата година играха сполучливо срещу нас, през тази година ни победиха на турнира в Пловдив и подходихме напълно сериозно, и бяхме в пълен състав. Някои играчи не са готови още, но изиграхме много силно първо полувреме, започнахме така и второто и когато стана голяма разликата, се отпуснахме. Започнахме да не пазим добре, особено един на един, лоши решения в нападение, просто подходихме несериозно„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Академик в Пловдив с 87:70 в среща от 2 кръг в НБЛ.

Разликата бе голяма, не е стояло под съмнение победата, но на мен ми се иска цял мач да играем сериозно и с уважение към противника. Играта трябва да се подобри още и най-вече да бъде 40 минути. За отбор като нашия с амбиции не можем да допускаме спадове. Има още много какво да работим„, добави наставникът на „червените“.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани