15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАКлипърс се върнаха от -14 точки и биха Детройт след продължение (видео)

Клипърс се върнаха от -14 точки и биха Детройт след продължение (видео)

"Ножиците" спечелиха за шести път в последните си осем мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс преодоляха пасив от 14 точки от финалните 3.34 мин. на редовното време, за да стигнат до победа над Детройт със 142:131 след продължение като гости. Това бе шести успех за „ножиците“ в последните им осем мача в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж бе много полезен за Клипърс и оформи дабъл-дабъл – 32 точки и 11 асистенции. Люк Кенард се включи от пейката с 18 и 5 борби. Джон Уол и Маркъс Морис вкараха по 16 точки, като вторият овладя и 6 борби.

Боян Богданович бе най-резултатен за Детройт с 23 точки. Айзая Стюарт се разписа с 21 и 7 борби. Килиан Хейс остана с 18 точки, 5 борби и 10 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 14 точки, Клипърс се вдигнаха на щурм и чрез Люк Кенард, Терънс Ман, Амир Кофи, Никола Батум и Моузес Браун стигнаха до серия от 16-2. Вторият бе автор на решителния кош, донесъл равенството в края на редовното време за 128:128. В продължението тимът от Ел Ей не остави шансове на съперника след 14:3.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Клипърс ще излязат срещу Торонто, докато на 29 декември Детройт ще приеме Орландо. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕТРОЙТ – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани