11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориИван Алипиев: Който ни се падне, ние сме готови да го бием

Иван Алипиев: Който ни се падне, ние сме готови да го бием

Всеки от нас иска да се докаже, допълва крилото

Първото полувреме направихме нещо, за което говорихме преди мача. Това бе играта ни в защита. Бяхме много по-агресивни. Също така извадихме и малка доза късмет. В нападение играта ни вървеше много добре. Мисля, че с това първо полувреме си подпечатахме победата„, сподели националът Иван Алипиев след успеха над Австрия с 85:71 в мач от третия етап на квалификациите за Евробаскет 2025.

За мен няма значение дали влизам от пейката, стига отборът да върви напред. Важното е да мога да помогна на тима“, каза още крилото след класирането на тима ни за следващата фаза на пресявките.

„Ние сме млад отбор. В предварителната олимпийска квалификация ще излезем срещу доста по-сериозни противници. Всеки от нас иска да се докаже. Мисля, че ще покажем това, на което сме способни и се надявам да успеем да измъкнем нещо от тази квалификация“, допълни Иван Алипиев, който се отчете със 7 точки и 4 борби в тази среща.

„Няма противник, срещу когото искам да излезем в европейските квалификации. Който ни се падне, ние сме готови да го бием“, завърши той.

ПрезGoogle
ИзточникNova Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани