10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Искам да благодаря на хората, че идват да ни гледат

Златин Георгиев: Искам да благодаря на хората, че идват да ни гледат

Дано се намери колкото може по-бързо спонсор, каза още баскетболистът на Левски

Баскетболистът на Левски Златин Георгиев бе сред уважилите организираната от НБЛ среща между играчи от клубовете и лигата в неформална обстановка в София.

Мисля, че се получи доста добре. Хубаво е, че се организира такова събитие. Дано стане традиция и да се прави по два-три пъти в годината поне. Хубаво е да се видим с приятели, тъй като ние сме приятели повечето с останалите играчи от НБЛ, а да бъде интересно и за хората, които не ни познават„, коментира Златин Георгиев.

Годината беше доста добре. В спортно-технически план мисля, че беше страхотна за Левски. От три състезания спечелихме две. Но, за съжаление, откъм финансовата част не е много добра. Дано новата 2024-та да бъде по-добра„, заяви баскетболистът по повод изминаващата 2023 година за отбора на Левски.

„Засега нещата продължават така. Водят се разговори с компании. Дано се намери колкото може по-бързо спонсор и да може да вземем 1-2 нови играчи, за да можем да се противопоставим повече на другите отбори. Защото така с младите играчи ще се борим, но доста трудно се получава. Видяхте, че като се контузи Лъчо и направихме седем поредни загуби, което е доста тежко, но ще се борим“, продължи Златин Георгиев по повод ситуацията при „сините“.

„Искам да благодаря на хората, че идват да ни гледат. Нормално, имаме 6-7 деца от юношите, които играят в Левски и идват хората да ги гледат, и да се надяваме, че ще продължат и занапред. Те са много добри момчета и като характери, а и доста израснаха в последната година. Ако продължават така, ще станат добри баскетболисти. Просто трябва да продължат в същата насока„, каза още Георгиев, а по повод липсата на подходяща зала за баскетбол в столицата, той коментира:

Според мен не е сериозно София да е два милиона и да има мач Левски – ЦСКА, който да се играе в зала „Триадица“. За такъв мач от редовния сезон, според мен, трябва да има зала за поне 2000-3000 човека, която може да се напълни. Видя се и на финала за Купата на България, когато дойдоха доста хора. Дано като се направи зала „Универсиада“ да се дава и за баскетбол да се ползва, и да може такива мачове да се играят там„, завърши Златин Георгиев.

Още снимки от събитието можете да видите тук

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани