11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияСандра Велчева-Хънт за срещата на фенове и играчи: Получи се приятно събитие

Сандра Велчева-Хънт за срещата на фенове и играчи: Получи се приятно събитие

Идеята наистина е да проведем подобни инициативи и във всички останали градове, заяви генералният мениджър на НБЛ

НБЛ организира специална среща с играчите от българското първенство в София. Феновете имаха възможност да се срещнат с баскетболистите в неформална обстановка, да се запознаят и поговорят с тях, да поиграят билярд или джаги, а от лигата планират да продължат с реализирането на инициативата и в други градове. Присъстваха представители на Балкан, Левски, ЦСКА, Рилски спортист и Миньор 2015.

„Искахме да стартираме редица подобни събития. Започнахме в София предпразнично, а идеята наистина е да проведем подобни инициативи и във всички останали градове. Смятам, че има много нужда и е приятно и за феновете, и за играчите да се срещнат„, коментира генералният мениджър на НБЛ Сандра Велчева-Хънт.

„Получи се приятно събитие, според мен. Наистина е много трудно да намерим подходящо време, в което да отговаря и на графика на отборите, и тренировъчния процес, и да бъде удобно и за феновете. Ще се опитаме занапред да намерим свободен уикенд, въпреки че е доста трудно. Определено смятам, че при по-добри часове и дни, ще имаме още по-голям успех и повече хора биха дошли„, каза още тя.

По отношение на работата на клубовете в НБЛ с феновете и социалните мрежи, генералният мениджър на лигата отговори:

„Трябва да отбележа, че през този сезон доста клубове бележат голям напредък в това отношение. Традиционно Балкан и Академик Пловдив има добре отработена политика, а фенската им маса също нараства. Трябва да отбележа и Черно море Тича във Варна, които с това, че ангажираха екип от професионалисти, бележат подобрение. Мисля, че всички клубове дораснаха и осъзнаха колко е важно това. Определено имаме напредък през този сезон.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани