13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаЗа втора поредна седмица: Две баскетболистки на Монтана 2003 в Идеалната петица...

За втора поредна седмица: Две баскетболистки на Монтана 2003 в Идеалната петица на кръга в Адриатика

Тая Робинсън и Катерина Бригс сред най-полезните на 2 кръг в турнира

За втора поредна седмица две баскетболистки на Монтана 2003 намериха място в Идеалната петица на кръга в Адриатическата лига. Това са Тая Робинсън и Катерина Бригс, които бяха с основен принос за успеха на своя тим над Дуга със 73:54.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от WABA League (@wabaleague)

Тая Робинсън остави на сметката на Монтана 2003 21 точки в срещата, гарнирани с 5 борби, 8 асистенции и 5 откраднати топки за 31 минути на паркета и коефициент 28. При стрелбата си гардът бе 2/7 от средно разстояние, 5/6 от тройката и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Катерина Бригс пък се отчете с 20 точки в двубоя от 3 кръг в Адриатическата лига, допълнени от 10 борби, 3 асистенции и 2 чадъра за 26 минути и КПД 27. Центърът бе 9/11 от средна дистанция и 2/5 от фаул линията.

Компания на Тая Робинсън и Катерина Бригс в Идеалната петица на кръга в Адриатическата лига за жени са още Наташа Филипович (Слога), Йована Боричич (Партизан) и Ния Бекер (Целе).

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани