16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Играхме с по-ниска енергия от това, което ми се иска...

Любо Минчев: Играхме с по-ниска енергия от това, което ми се иска на мен

В последната част топката се раздвижи малко повече и когато започнеш да вкарваш, това нещо става по-лесно, заяви треньорът на Спартак

Видях, че сме реализирали доста тройки – 12 и то с добър процент, но играта в нападение определено не ни вървеше. Високите играчи направиха доста пропуски под коша, лоша игра в нападение и нетолкова добра в защита. Макар че на голямата почивка не бяхме допуснали много точки, аз не бях доволен от енергията, с която играхме в дефанзивен план. Смятам, че в последната част топката се раздвижи малко повече и когато започнеш да вкарваш, това нещо става по-лесно„, заяви треньорът на Спартак Плевен Любо Минчев след успеха над Левски с 83:68 в среща от 9 кръг в НБЛ.

Ние също сме със скъсена ротация. Същото важи и за Левски, но при нас някои играчи нямат необходимата енергия, докато други правят грешки и глупости. Това ме принуди и мен да заложа на по-къс състав в този мач. Не може да се играе бързо, когато имаш по-малка ротация. Гостите не акцентираха върху контраатаките, защото и те не са с широк състав. Лошото е, че ние играхме с по-ниска енергия от това, което ми се иска на мен, добави опитният специалист.

„Станимир Маринов направи много добър мач, той ни държа в него. Когато играта на отбора не вървеше в нападение, този елемент падна основно върху неговите рамене. В края Николай Стоянов и Родни Първис също дадоха своя принос. До известна степен съм доволен и от Брайънт Томас„, каза още той.

„Не знам какво да очаквам от предстоящото гостуване на Берое. Този тим показва различни лица. В последния кръг загуби от Черно море Тича, докато в този спечели срещу Балкан. Те имат добри чужденци и своите проблеми, свързани с по-малкия брой български играчи, но ще видим“, завърши Любо Минчев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани