13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЗак Лавин избухна с 41 точки, Чикаго би Филаделфия (видео)

Зак Лавин избухна с 41 точки, Чикаго би Филаделфия (видео)

Булс спряха серията от 11 поредни домакински успеха на Сиксърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Зак Лавин навъртя 11 тройки, а неговият Чикаго се наложи над Филаделфия със 126:112 като гост. С това серията от 11 поредни домакински успеха на Сиксърс в НБА бе спряна.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лавин остави срещу името си в статистиката за Булс 41 точки, допълнени от 6 асистенции. Никола Вучевич оформи трипъл-дабъл – 19, 18 борби и 10 асистенции. Патрик Уилямс вкара 18 точки плюс 6 борби.

Тайрис Макси бе най-резултатен за Филаделфия с 26 точки и 6 асистенции. Тобайъс Харис се отчете с 22 и 11 борби. Джеймс Хардън и Монтрезъл Херъл останаха с по 17 точки, като първият допълни сметката си със 7 борби и 11 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Зак Лавин отбеляза три тройки за по-малко от минута и половина, за да даде преднина на Чикаго от 88:74 3.33 мин. преди края на третия период. Той остана на 2 далечни стрелби от личния си рекорд в лигата, а „биковете“ демонстрираха успеваемост в стрелбата от игра 57.1%, като бяха 20/34 зад арката.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Чикаго ще приеме Юта, докато ден по-късно Филаделфия ще играе срещу Детройт.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани