13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Деян Карамфилов: Не сме готови за такъв тип мачове

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Деян Карамфилов: Не сме готови за такъв тип мачове

Няма как травмата на Станимир Маринов да не повлияе негативно, той е ключов играч, сподели гардът

„Играхме меко в началото на третата част. Направихме няколко поредни грешки. Това са добри отбори и ги наказват. Видяхте след това серия от 0-7. От 1 точка за нас на почивката за 3-4 минути в третата част взеха преднина от 10 точки. Ние бяхме догонващи. Успяхме да се доближим максимално, но като че ли не сме готови за такъв тип мачове, тъй като много от нас не участват в подобни срещи през цялата година„, сподели националът на България Деян Карамфилов след загубата от Черна гора с 81:91 на европейското.

Няма как травмата на Станимир Маринов да не повлияе негативно. Той е ключов играч. Всички знаете на какво е способен за България“, добави гардът, който се отчете днес с 6 точки, 3 борби, 7 асистенции и 2 откраднати топки за 21 минути.

Трябва да променим защитата. Днес имаме допуснати 91 точки, а преди това по 101 и 114. Така, че със сигурност трябва да променим защитата и борбата, както и тези мини серии да намалим колкото се може повече, за да няма спадове в играта ни и да се държим в мача„, каза още Деян Карамфилов.

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Черна гора излъга България след силна трета част в Тбилиси (ВИДЕО)

ПрезGoogle
ИзточникБНТ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани