16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Трябва да дадем малко повече от себе си

Александър Везенков: Трябва да дадем малко повече от себе си

Партизан е отбор, в който всеки си знае ролята и играе много добре, казва още крилото на Олимпиакос

Ще бъде труден мач срещу отбор, който в последните мачове постигна много добри резултати. Знаем, че Партизан има ядро от 6-7 баскетболисти, което играе много силно и във всеки двубой се борят за победата. И в двете срещи, които загубихме в Евролигата, водихме почти през цялото време. Ще трябва да внимаваме много за темпото, ще трябва да играем на 100% и след двете поражения с подкрепата на публиката да спечелим срещу един много добър тим“, сподели баскетболистът на Олимпиакос Александър Везенков преди двубоя срещу Партизан от 7 кръг в турнира на богатите, който ще се играе утре (10 ноември) от 21.00 ч. в Двореца на мира и дружбата, в Пирея.

Партизан разполага с 3-4-ма играчи, които получават повече игрово време, като в последния те играха по повече от 36 минути. Кевин Пънтър, Зак Лидей, Матиас Лесор, всички те са в силна форма. Имат обаче и други състезатели, които помагат. Това е отбор, в който всеки си знае ролята и играе много добре. Трябва да дадем малко повече и да не допускаме грешките от предишните мачове, за да победим“, добави крилото, чийто тим е с баланс от 4-2 и е четвърти в класирането на Евролигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани