20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Сезонът ни е приличен

Димитър Маринчешки: Сезонът ни е приличен

Искам да остана, за да работим в Плевен, каза капитанът на Спартак

„Имахме амбиция да вземем това трето място, но за съжаление изиграхме доста слаб мач. Левски изглеждаше по-мобилизиран, по-агресивен още в началото. Някак нашата игра не потръгна. Заложихме повече в началото на стрелба от далечна дистанция, която не потръгна, имахме проблеми. В защита не бяхме концентрирани достатъчно. Така те дръпнаха с една разлика, която не можахме да покрием и да се върнем в мача, закономерно победиха„, каза капитанът на Спартак Плевен Димитър Маринчешки след поражението от Левски с 62:78 в последния мач от серията за бронза в НБЛ.

Бронзът в НБЛ този сезон е за Левски (видео)

Смятам, че сезонът ни е приличен за ситуацията, в която бяхме. След лошия старт мисля, че надградихме след това и постигнахме едни прилични резултати. Те може да са основата за още по-добро представяне за следващия„, добави крилото на плевенския тим.

„Все още е рано да се говори за следващия сезон, макар че искам да остана, за да работим в Плевен. Има шанс, но пак трябва да седнем и говорим„, допълни Димитър Маринчешки.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани