13.3 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Повече благодаря на всички, които ме излъгаха

Тити Папазов: Повече благодаря на всички, които ме излъгаха

Много по-добре е да завършиш с успех един шампионат, заяви треньорът на бронзовия медалист в НБЛ Левски

„Оценката ми за сезона е отлична. Имаме две първи места и едно трето, което също трябва да уважаваме. Отборът игра фантастично. Спартак Плевен е добрият пример в това първенство. Вече казах, че този отбор е шампионски по морал и шампионски по характер – неща, които са по-ценни от едно първо място. Напълно заслужавахме да бъдем и първи, и напълно ние сме си виновни. Смятам, че защитихме най-вече честта на Левски. Тези момчетата заслужаваха да вземат поне бронзовите медали. Много по-добре е да завършиш с успех един шампионат. Ако евентуално Балкан спечели в някои от следващите два мача във финалната серия с Рилски, защото за мен серията е неизвестна, ще има отбор, който много повече ще загуби от нас„, заяви треньорът на Левски Тити Папазов след спечеления бронз в НБЛ.

Бронзът в НБЛ този сезон е за Левски (видео)

Най-трудният момент беше на 4 август, когато Лукойл се оттегли и започна една битка на оцеляване. Този момент не е свършил. Благодаря на абсолютно всички момчета в този отбор, но повече благодаря на всички, които ме излъгаха, а те си знаят кои са и не им прави чест. Те много добре знаят кои са и които ме лъжат девет месеца, но това различава Левски от останалите. Левски е оцелявал в много тежки ситуации. Това го доказа футболният тим от 1 февруари 2020 г. до днес. Ние не можем да се сравняваме с футбола, но носим името Левски и благодаря на истинските фенове. Благодаря на тези, които идват от любов, а не по друг повод, както е било в миналото“, добави наставникът на столичани, които победиха Спартак със 78:62 в последния си мач за сезона в НБЛ.

За моя огромна радост има две сериозни компании, които имат интерес и смятам, че в тяхно лице ще намеря коректност, каквато не намерих до момента. Оставям вратичката да си върна думите назад на тези, които ми обещаха на 25 август бляскаво бъдеще за Левски. Може би вината е в нас, в доста обективните причини, икономиката в държавата, енергийната криза, на трите избори. Има много оправдания. Едно е сигурно, че само Левски може да направи това с хилядите съпътстващи проблеми, свързани с контузии и изблици на нерви. Съществуваше огромно желание в тази неспокойна, ужасяваща финансова атмосфера, като че ли прегоряхме. Господ си знае работата. Смятам, че появата на Станимир Маринов е може би истинската причина за забавяне на серията с Балкан, защото той е истинският победител до момента. Желая му от цялата си душа и сърце да стане MVP на финалите. От това удължаване на серията Господ помага на тези, които заслужават“, завърши Тити Папазов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани