21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Искаме да задържим едно добро ниво

Тодор Тодоров: Искаме да задържим едно добро ниво

Надявам се всички около баскетбола да са доволни от този сезон, допълни наставникът на Спартак

Естествено, когато сме били толкова близо до това да извлечем максимума от сезона, без да се заблуждаваме, максимумът е третото място. На фона на това, че бяхме толкова близо, в нас остава една нотка на разочарование. Все пак имаше и доста хубави неща, надявам се в следващите дни да осъзнаем това, което направихме за Плевен. По една или друга причина стигнахме до тук. Това, което се притеснявах за този мач, се случи. Не успяхме да отговорим на агресията на Левски, но се опитвахме да играем като равни, особено с отборите, които бяха преди нас в класирането. Надявам се това да е оценено от хората, които се интересуват от баскетбол и да продължават да ни подкрепят„, коментира наставникът на Спартак Тодор Тодоров, чийто тим финишира четвърти в НБЛ през 2021/2022.

Още в началото на сезона започнахме да говорим, че нямаме поставени цели, най-голямата беше да върнем хората в залата. Ние постигнахме това, накарахме ги да говорят за баскетбол. Имаше моменти, в които бяхме разколебани, но ние винаги се опитвахме да бъдем максимално концентрирани в ситуацията и да даваме всичко от себе си на фона на това, че ние не сме отбор с поставени високи цели и бюджети, и селекции. Да, направи се добра селекция, но на фона на всички останали отбори не е нещо изненадващо. Надявам се да продължим да надграждаме манталитета и да изчистим това, което се е натрупало през годините за Спартак. Искаме да задържим едно добро ниво“, допълни бившият център, който пое плевенчани в края на миналата година.

„Благодаря на всички фенове, както и на ръководството, което успя да създаде условията, които са нужни на тези момчета да дават най-доброто от себе си. Искам да благодаря и на човека, на който не споменахме името през сезона, но въпреки това той се опитва да помага и върши доста работа, а именно Галин Стоянов. Надявам се всички около баскетбола да са доволни от този сезон и да успеем да извлечем нужните поуки и изводи, за да може догодина отново в края на месец май да можем да забавляваме хората в Плевен с баскетбол“, добави Тодор Тодоров.

Бронзът в НБЛ този сезон е за Левски (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани