9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Публиката ни помогна

Димитър Димитров: Публиката ни помогна

Играхме доста добре, освободено и си подавахме топката, сподели крилото на Балкан

Играхме доста добре, освободено и си подавахме топката. В края вдигнахме и защитата, докато в началото гостите ни вкараха доста лесни кошове и това даде резултат. Със сигурност публиката ни помогна. Както знаете, на всеки отбор му е трудно да играе в Ботевград. Имаме една невероятна публика. От загубите, които имаме, само 2 са в нашата зала. Надявам се да продължаваме да надграждаме нашата игра и да вземем повече победи„, обясни един от виновниците за победата на Балкан над Рилски спортист с 86:79 в среща от 27 кръг в НБЛ Димитър Димитров.

„Със сигурност липсата на Александър Янев повлия на Рилски, но аз играх като център в голяма част от мача. Не съм типичният център, както всички виждат. Доста по-бърз съм от Джон Флорвиъс и Джоузеф Лоусън, там ми беше предимството и успях да го използвам по-най-добрия начин в този мач“, сподели крилото, който остави на „зелените“ 26 точки плюс 5 борби и 3 асистенции.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани