11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Не си използвахме личните нарушения във важните моменти

Любомир Киров: Не си използвахме личните нарушения във важните моменти

Балкан просто взе правилните решения, когато трябва, каза още наставникът на Рилски спортист

„Балкан просто взе правилните решения, когато трябва. Минута и 15 секунди преди края мачът беше равен, психологическото предимство бе на наша страна. Имахме 3 фаула, можеше да направим още един, но не си използвахме личните нарушения във важните моменти и това ни коства мача. Поздравявам Балкан, ние не трябва да правим някакви трагедии след 15 поредни победи. Това просто е една загуба, нищо не е станало, продължаваме да се борим, има много мачове“, коментира наставникът на Рилски спортист Любомир Киров след поражението от Балкан със 79:86 в среща от 27 кръг в НБЛ.

„Чавдар Костов беше болен, има една тренировка и половина, даже мислих да не го използвам, но се наложи за малко. Заради това не игра, нищо друго. Здрав е, в следващия мач ще играе“, каза още треньорът на самоковци, които са с баланс от 21-6 в родния елит.

„Алекс Симеонов има потенциал, просто не трябва да започва толкова меко мача. Все пак е национал, играч с опит в България, а и не само. Казах му да играе неговата игра през второто полувреме, защото без него няма да станат нещата и той се появи. Лошото беше, че ние започнахме така меко и дадохме на домакините да се разиграят още от началото. В тази зала е трудно. Когато им дадеш да се разиграят, накрая късметът им се усмихва. Всичко беше плод на нашата защита, бяхме много меки. Спечелиха последната част с 21:11 и взеха срещата“, завърши той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани