17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияКаре от Черно море Тича разочарова Берое в Стара Загора (видео)

Каре от Черно море Тича разочарова Берое в Стара Загора (видео)

"Моряците" достигнаха кота 100 в последния мач от 19 кръг в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черно море Тича записа втора поредна победа в НБЛ. В зала „Общинска“, в Стара Загора, селекцията на Кирил Болшаков се наложи над Берое със 100:80 като гост в последния двубой от 19 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: „Моряците“ вече са с баланс от 9-10 и се шести в класирането на родния елит, докато старозагорци имат 8 успеха и 11 поражения, с което се намират на седма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Аверил Угба даде заявка за званието MVP на кръга, след като като остави на сметката на Черно море Тича 29 точки, 17 борби и 5 откраднати топки. Къртис Джоунс се включи от пейката с 23, 6 борби и 12 асистенции. Тач Ънру добави 17 точки. Мартин Коцев финишира с 11 и 6 борби.

Даръл Дейвис бе най-резултатен за Берое със 17 точки, 5 борби и 9 асистенции. Карлос Пепин регистрира 15. Антун Маричевич се отчете с 13 точки и 9 борби. С по 11 останаха Николай Николов и Николай Титков, като първият първият овладя и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите си гарантираха аванс от 8 точки през първото полувреме, завършило при 46:38 в тяхна полза. След паузата варненци решиха всичко със силна трета част, спечелена с 32:15, в която разликата стана 26 точки, благодарение на Аверил Угба, Тач Ънру, Къртис Джоунс, Мартин Коцев и Марин Маринов. В последната четвърт домакините все пак намериха сили и чрез Николай Титков, Даръл Дейвис, Карлос Пепин и Николай Николов сведoха пасива си до 15 точки, но Черно море Тича не допусна обрат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 февруари Черно море Тича ще бъде домакин на Рилски спортист, докато два дни по-рано (б.а. – на 3 февруари) Берое ще има визита на шампиона Балкан.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от SESAME NBL Bulgaria (@nbl_bulgaria)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани