11.8 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Имаме няколко нови играчи, не играем лошо

Димитър Ангелов: Имаме няколко нови играчи, не играем лошо

Това е съставът, за момента Алекс Симеонов е при нас, каза още наставникът на Левски

„При всички случаи имаше повече позитиви в мача„, заяви треньорът на Левски Димитър Ангелов след проверката срещу Черноморец, загубена със 70:72 в зала „Триадица“ в София.

Ние с Черноморец така си играем. Това, че имаше повече емоции, малко попрекалихме днес, но случва се, всеки иска да победи. Изключително полезна проверка за нас. Ние все още не сме в състоянието, в което трябва да сме, така че надграждаме и се надявам да сме ОК в неделя„, коментира Ангелов по повод мача за Суперкупата на България срещу Балкан в Ботевград на 1 октомври.

„Не сме готови. Определено не сме готови, но програмата е такава. Американските състезатели не успяха да пристигнат навреме, закъсняхме малко с подготовката, но ние ще се борим и искаме да спечелим„, продължи наставникът на „сините“.

Това е съставът. За момента Алекс Симеонов е при нас и се надявам да остане. Зависи от много неща. Предполагам ще играе срещу Балкан, да. Тази пауза от 3-4 месеца оказва влияние на всички играчи. Следя и другите отбори, и това е нормално. Затова се гледа краят на сезона, когато вече всички отбори са сработени и се търсят резултати. Нормално е нещата да не са ОК. Имаме няколко нови играчи, не играем лошо, имаме си нашите пропуски, които се надявам да изчистим, завърши Димитър Ангелов.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани