10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАВезенков обратно в игра, но Сакраменто се издъни срещу последния на Изток...

Везенков обратно в игра, но Сакраменто се издъни срещу последния на Изток (видео)

6 минути за крилото срещу Детройт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто в НБА след контузия. Българинът се появи в терена при загубата на своя тим от последния на Изток Детройт със 120:133 у дома. Кингс вече имат баланс от 29-21 и са седми в класирането на Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Везенков се задържа на терена 6 минути за Кингс, след като пропусна седем поредни мача, заради травма в глезена. В тях Спортист №1 на България за последните две години се отчете с 3 точки и 1 борба, като бе безгрешен от фаул линията – 3/3.

От неговите колеги Домантас Сабонис финишира с 30 точки, 12 борби и 7 асистенции. Малик Монк реализира 23 плюс 5 борби и 10 асистенции. Трей Лайлс вкара 19.

Джейдън Айви бе най-резултатен за Детройт с 37 точки, 6 борби и 7 асистенции. Алек Бъркс регистрира 25 и 7 борби. Джейлън Дърен остана с 20 точки, 15 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите доминираха под двата ринга, като овладяха общо 48 срещу 33 борби за Сакраменто. Освен това, Пистънс демонстрираха по-точен мерник в стрелбата от игра – 56% срещу 47.4% за Александър Везенков и компания.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой на Сакраменто на Александър Везенков ще бъде в събота (10 февруари) от 5.00 ч. българско време. Съперник ще бъде шампионът в НБА Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ДЕТРОЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] Александър Везенков се завърна в ротацията на „кралете“ преди ден, след като пропусна седем мача в най-силното първенство в света. Това се случи при загубата на Сакраменто от Детройт със 120:133. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани