14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм попари Филаделфия с тройка в края (видео)

Джейсън Тейтъм попари Филаделфия с тройка в края (видео)

3 поред за "келтите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън достигна до трети пореден успех в НБА. „Келтите“ отказаха Филаделфия със 110:107 като гости, с което триумфираха за общо 44-ти път в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун финишира с 26 точки за Бостън. По 18 добавиха Дерик Уайт и Джейсън Тейтъм, като вторият допълни сметката си с 13 борби и 6 асистенции. Ал Хорфърд вкара 15 точки.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 41 точки, 12 борби и 5 асистенции. Джеймс Хардън се отчете с 21, 6 борби и 8 асистенции. Тобайъс Харис остана с 19 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс изоставаха с 15 точки в третия период, но не се отказаха и в последната четвърт стигнаха до обрат, повеждайки с 10 точки. Сикърс отвърнаха и чрез Джоел Ембийд и Джеймс Хардън фиксираха равенство за 107:107 10.8 секунди пред края. Джейсън Тейтъм обаче сложи точка на спора с тройка, с която донесе победата на тима си с крайното 110:107.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 февруари Бостън ще играе срещу Ню Йорк, докато Филаделфия ще излезе срещу Маями.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани