17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжеймс Хардън за ситуацията с Портланд и Лилард: Разбирам и двете страни

Джеймс Хардън за ситуацията с Портланд и Лилард: Разбирам и двете страни

Ако успеят да се договорят, това ще е най-добрият изход от ситуацията, допълва гардът

MVP в НБА през 2018 г. Джеймс Хардън взе отношение по темата за Деймиън Лилард и Портланд, както и за желанието на гарда да бъде трейднат в Маями. Участникът в 10 издания на Мача на звездите отвъд океана сподели, че разбира и двете страни.

Разбирам и двете страни, защото самият аз съм бил в ситуация, в която един клуб иска да направи най-доброто. Те не искат да дадат играч, който всъщност е един от най-добрите в историята на клуба, без да получат нищо в замяна. Разбирам желанието на един играч да играе в определен град, защото е по-добре за семейството му или за самия него. Разбирам и двете страни„, казва Джеймс Хардън. 

Ако успеят да преговарят и да се договорят, това ще е най-добрият изход от ситуацията. Не искам клубовете да изпращат играчи на места, където не искат да играят. Но клубовете не искат да раздават играчи на безценица. Така че разбирам и двете страни“, добави Най-добрият шести играч в НБА от 2011/2012. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани