5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияСтефан Михайлов: Грешките дойдоха от играчи с опит

Стефан Михайлов: Грешките дойдоха от играчи с опит

Всичко се дължи на лошото ни начало, коментира наставникът на Монтана 2003

Всичко се дължи на лошото ни начало. Имахме някакъв план, идея за този мач. За съжаление те не играха това, което се изисква от тях. Имахме някакъв принцип за игра в защита. От пет състезателки четири тръгнаха да играят нещо, което не се изисква от тях. Берое е много опасен и когато им играеш по такъв начин в отбрана, успяват да реализират„, коментира пред БНТ треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов, чийто тим отстъпи на Берое с 57:85 в дуела за Купа България 2021.

Гардовете ни в началото имат 11 грешки, прекалено много държат топката. Те им я взимат от ръцете и така Берое се оказа с 20 точки напред без да положи никакво усилие. Направихме максималното, за да се върнем. При 15 точки направихме грешка и след това Берое ни наказа. Грешките ни отново са направени от играчи с опит. При тях не може да има напрежение. Може да го има при някои от по-младите. Тези грешки може да са плод на нерви, но не и на напрежение„, каза още наставникът на тима от Монтана 2003.

Купата при жените отново в Стара Загора (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани