18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДжамал Мъри за липсата на внимание към Денвър: Спечелването на титлата ще...

Джамал Мъри за липсата на внимание към Денвър: Спечелването на титлата ще бъде още по-приятно (видео)

Гардът се присъедини към мнението на своя треньор Майк Малоун

Баскетболистът на Денвър в НБА Джамал Мъри споделя мнението на своя треньор Майк Малоун, който смята, че на тима не се обръща достатъчно внимание в серията срещу Лос Анджелис Лейкърс. Гардът говори за това след втория мач между двата отбора, спечелен от Нъгетс със 108:103.

Вече сме свикнали с това. Дори когато побеждаваме, говорят за другия отбор. Спомням си, че победихме Клипърс в седем мача в балона, но всички говореха за нашия съперник. Това добавя мотивация, прави ни малко по-ядосани и ще бъде още по-приятно, ако спечелим титлата„, казва Джамал Мъри.

Бившият възпитаник на университета Кентъки бе с основна заслуга за последния успех на Денвър за 2-0 в серията. Срещу името си в статистиката Джамал Мъри остави 37 точки, 10 борби и 5 асистенции, след като бе 11/24 при стрелбата си от игра, както и 9/10 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани