13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДеян Карамфилов: В отбора се познаваме добре и се надявам това да...

Деян Карамфилов: В отбора се познаваме добре и се надявам това да се отрази и на финалите

Трудно беше, сподели гардът на Рилски спортист

Трудно беше. В Плевен се играе доста трудно. Предишният път ни победиха с голяма разлика, макар че бяхме без някои от нашите играчи. Получи се изключително тежък мач. Очаквахме го. Не започнахме добре, не успяхме да натрупаме комфортна преднина, за да контролираме двубоя и да не ни бъде чак толкова трудно. Но все пак победихме накрая, сподели баскетболистът на Рилски спортист Деян Карамфилов след успеха над Спартак със 77:76 в мач от полуфиналите в НБЛ.

По-скоро аз давам донякъде съвети на Брендън, защото той е друг тип играч. Обича да реализира, а не толкова да контролира отбора и темпото на играта. С него се разбираме добре, той ми дава съвети, особено за играта един на един. И аз на него. Гледаме да си помагаме. Ние сме в този състав почти всички за втора поредна година и е нормално да се напаснем един към друг. Познаваме се доста добре и се надявам това да се отрази и на финалите„, добави гардът на самоковци, които след 3 победи на полуфиналите продължават напред в битката за титлата. 

Ние сме играли и с Левски и с Балкан. Аз нямам предпочитания за съперник на финала. Сега ще имаме повече време за подготовка за последния етап на плейофите“, завърши Деян Карамфилов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани