17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДенвър се пребори с Голдън Стейт навръх Коледа (видео)

Денвър се пребори с Голдън Стейт навръх Коледа (видео)

5 поред за шампионите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спечели за пети пореден път в НБА. Пред своите фенове в „Бол Арена“ момчетата на Майк Малоун отказаха Голдън Стейт със 120:114 в оспорван дуел, който бе втори от Коледната програма на лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри отбеляза 28 точки за Денвър плюс 5 борби. Никола Йокич добави 26, 14 борби и 8 асистенции, като бе безгрешен от фаул линията – 18/18. Майкъл Портър Джуниър също оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 10 борби в добавка към 4 чадъра. С по 16 се разписаха Арън Гордън и Кентавиъс Колдуел-Поуп, като първият грабна и 10 борби.

Андрю Уигинс бе най-резултатен за Голдън Стейт с 22 точки. Стеф Къри вкара 18. С по 13 точки останаха Джонатан Къминга, Крис Пол и Брандън Поджемски.

КЛЮЧЪТ: Двата тима изнесоха интересен двубой, като стояха близо в резултата в голяма част от него. Нъгетс все пак успяха да откраднат успеха в последните 3 минути, водени от Джамал Мъри, Никола Йокич и Арън Гордън, с което оформиха крайното 120:114. Това бе втори пореден успех на Денвър над същия съперник в лигата през сезона.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември Денвър ще бъде домакин на Мемфис, докато същия ден Голдън Стейт ще има дуел срещу Маями.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани