Кливланд наказа грешките на Бруклин (видео)

"Кавалерите" с пети пореден успех в НБА за Деня на Мартин Лутър Кинг

643

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд спечели за пети пореден път в НБЛ. В Деня на Мартин Лутър Кинг в лигата „кавалерите“ надделяха над Бруклин със 114:107 у дома, за да запишат общо 27-ми успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Дариус Гарланд свърши много работа за Кливланд и финишира с 22 точки, 6 борби и 12 асистенции. Айзък Окоро добави 15. Джарет Алън, Лаури Марканен и Кевин Лав се отчетоха с по 14 точки, като първият грабна и 10 борби.

Кайри Ървинг бе над всички за Бруклин с 27 точки, 7 борби и 9 асистенции. Джеймс Хардън приключи с 22, 7 борби и 10 асистенции. Ламаркъс Олдридж остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: „Мрежите“ пропуснаха да реализират в пет поредни атаки през последната четвърт, но все пак останаха близо до съперника след 107:110. Грешка на Джеймс Хардън доведе до забивка на Айзък Окоро, а след това Кайри Ървинг пропусна зад дъгата. Два успешни наказателни удара в края на Кевин Лав подпечатаха успеха на Кавалиърс с крайното 114:107. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 януари Кливланд ще премери сили с лидера на Изток Чикаго. Същият ден Бруклин ще гостува на Вашингтон.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – БРУКЛИН

Предишна статияДжоел Ембийд не спаси Филаделфия от Вашингтон (видео)
Следваща статияМемфис си върна самочувствието с победа над Чикаго в НБА (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."