20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАДенвър приключи с Минесота с 4-1 победи (видео)

Денвър приключи с Минесота с 4-1 победи (видео)

Нъгетс превърнаха Майк Малоун в треньора с най-много победи в плейофите като част от клуба

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър си проправи път до полуфиналите в Западната конференция на НБА. Селекцията на Майк Малоун отказа Минесота след 112:109 у дома, за да приключи всичко в серията с 4-1 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри реализира 35 точки за Финикс плюс 5 асистенции. Никола Йокич оформи трипъл-дабъл – 28, 17 борби и 12 асистенции. С по 14 точки се отчетоха Арън Гордън и Брус Браун.

Антъни Едуардс бе най-резултатен за Минесота с 29 точки, 8 борби и 7 асистенции. Карл-Антъни Таунс достигна до дабъл-дабъл – 26 и 11 борби. Руди Гобер остана с 16 точки и 15 борби.

КЛЮЧЪТ: 1.46 мин. преди края на таблото бе изписано равенство за 102:102 след кош на Антъни Едуардс. Нъгетс обаче стигнаха до успеха след 7 поредни точки на Никола Йокич и още 2 на Брус Браун, с което бе оформен крайния резултат.

И ОЩЕ: Денвър донесе на своя треньор Майк Малоун рекордна 25-та победа в плейофите на НБА. С това той се превърна в най-успешния наставник на Нъгетс в елиминациите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия етап на плейофите в НБА Денвър ще има за съперник Финикс. Първият двубой от серията ще бъде на 29 април.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани