14.4 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБАТрей Йънг остави Атланта в играта след тройка в края срещу Бостън...

Трей Йънг остави Атланта в играта след тройка в края срещу Бостън (видео)

Хоукс с втора победа в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта достигна до втора победа в плейофите на НБА. „Ястребите“ надвиха Бостън със 119:117 като гости, за да намалят изоставането си в серията от първия кръг на елиминациите на Изток до 2-3 успеха.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг бе над всички за Атланта и оформи дабъл-дабъл – 38 точки и 13 борби. Джон Колинс добави 22. Богдан Богданович финишира с 18 точки, 6 борби и 5 асистенции.

Джейлън Браун бе най-добър за Бостън с 35 точки, 7 борби и 5 асистенции. Джейсън Тейтъм се разписа с 19 точки, 8 борби и 8 асистенции. Дерик Уайт остана с 18 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Победителят в срещата бе определен в самия край. Трей Йънг не трепна зад дъгата 2.8 секунди преди сирената, за да прати радостта от успеха в лагера на Хоукс за 119:117. В четвъртия период той вкара общо 16 точки, а последната му стрелба бе под №19 за Атланта от далечна дистанция в този мач.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой от серията между Атланта и Бостън ще бъде на 28 април.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани