9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЦветомир Чернокожев и Левице затрудниха Свитави в контрола

Цветомир Чернокожев и Левице затрудниха Свитави в контрола

Българинът вкара 7 точки за Левице

Цветомир Чернокожев и Левице не успяха да запишат втори пореден успех в предсезонната си подготовка. Българинът и съотборниците му изтормозиха чешкия Свитави след 80:92 (18:30, 17:19, 21:27, 24:16) у дома в контрола.

Крилото, който ще играе под наем в Левице през 2020/2021 от Академик София, получи още един шанс да покаже качествата си за новия си тим. Цветомир Чернокожев остави на сметката на отбора си 7 точки.

От неговите съотборници най-резултатен бе Виктор Юричек с 23 точки.

Вацлав Буйноч бе най-добър за Свитави с 27 точки.

Левице не може да разчита на Давид Ибрахим, който е контузен. Здравословни проблеми по време на двубоя извадиха извън терена Мартин Бачан и Хенри Уейд-Чатмън.

Свитави потвърди качеството си на терена. Не успяхме да покрием позициите и начина на игра, които бяха подготвили за тях. Доволен съм от ангажираността и борбеността на младите ни играчи. За пореден път видяхме много неща, върху които трябва да работим. Има доста грешки, които постепенно трябва да премахнем до началото на сезона в лигата„, коментира треньорът на Левице Михал Мадзин.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани