6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДенвър нанесе още един удар на Лейкърс (видео)

Денвър нанесе още един удар на Лейкърс (видео)

Втора домакинска победа за Нъгетс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спечели за втори пореден път у дома в НБА през този сезон. Нъгетс се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 110:99 на свой терен. „Езерняците“ допуснаха четвърта поредна загуба в лигата през 2022/2023, като все още нямат победа през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич остана на крачка от трипъл-дабъл за Денвър – 31 точки, 13 борби и 9 асистенции. Брус Браун добави 18 и 5 борби. Джамал Мъри и Кентавиъс Колдуел-Поуп се отчетоха с по 13 точки, като вторият направи и 6 асистенции. В игра не появи Ръсел Уестбрук, който е с травма в подколянното сухожилие.

Антъни Дейвис даде тон на Лейкърс с 22 точки, 14 борби и 5 асистенции. Леброн Джеймс финишира с 19, 7 борби и 9 асистенции. Лони Уокър остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Изоставайки на два пъти през второто полувреме, Нъгетс все пак стигнаха до своя момент, използвайки серия от 29-9, за да вземат контрола над двубоя. Лейкърс успяха да намалят пасива си под 10 точки, но Джамал Мъри с първата си тройка от седем опита даде спокойствие на Денвър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 октомври Денвър ще играе срещу Юта, докато Лейкърс ще се изправят Минесота. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани