12.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАДеймиън Лилард с 14 точки в неофициалния си дебют за Милуоки (видео)

Деймиън Лилард с 14 точки в неофициалния си дебют за Милуоки (видео)

Гардът и новият му тим победиха Лос Анджелис Лейкърс

Деймиън Лилард изигра първи минути с екипа на новия си тим в НБА Милуоки. Гардът направи неофициалния си дебют за Бъкс при успеха над Лос Анджелис Лейкърс със 108:97 в среща, която бе част от предсезонната подготовка на тимовете отвъд океана и се проведе в Ел Ей.

Деймиън Лилард, който в края на миналия месец бе трейднат в Милуоки от Портланд, се появи в стартовите пет на своя тим. 33-годишният баскетболист остана на терена 22 минути, като в тях регистрира 14 точки, 2 борби, 3 асистенции и 4 откраднати топки. При стрелбата си от игра той бе 3/10, както и 6/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Янис Адетокунбо се завърна в игра за Бъкс с 16 точки и 8 борби. По 12 добавиха Камерън Пейн (7 асистенции) и Пат Конаутън (8 борби).

Леброн Джеймс и Остин Рийвс не взеха участие в срещата за Лейкърс. В тяхно отсъствие Антъни Дейвис бе най-добър с 16 точки, 7 борби и 5 асистенции. С по 10 останаха Кам Редиш и Макс Кристи.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИЛУОКИ

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани