10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългари в чужбинаДейвид Кравиш и Уникаха изхвърлиха Барса от Купата на Краля в Испания...

Дейвид Кравиш и Уникаха изхвърлиха Барса от Купата на Краля в Испания (видео)

Центърът и отборът му минаха през драма с продължение

Дейвид Кравиш и Уникаха Малага се превърнаха в истинска сензация в турнира за Купата на Краля в Испания. Центърът и отборът му елиминираха от надпреварата един от фаворитите за трофея Барселона след победа с 89:87 след драма с продължение на 1/4-финалите в Бадалона.

Дейвид Кравиш бе сред най-добрите за Уникаха, като завърши с 10 точки, 1 борба и чадър за 21 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си той бе 5/9 от средно разстояние.

От неговите съотборници Дарио Бризуела бе над всички с 27 точки. Кендрик Пери се разписа с 22 и 6 борби.

Никола Миротич бе най-добър за Барселона с 15 точки и 9 борби. Николас Лапровитола реализира 12. Томаш Саторански остана с 11 точки.

Воден от Дарио Бризуела Уникаха излезе напред с 85:81 в продължението, но Барса стигна до равенство след тройка на Николас Лапровитола. Кендрик Пери върна преднината на селекцията от Малага за 89:87, а в следващата атака каталунците не успяха да отвърнат.

На полуфиналите Дейвид Кравиш и тимът му ще се изправят срещу Реал Мадрид, който надви Валенсия с 86:85. Срещата ще бъде утре (18 февруари).

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – УНИКАХА МАЛАГА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани