18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс с рекордна 20-та селекция за Мача на звездите в НБА...

Леброн Джеймс с рекордна 20-та селекция за Мача на звездите в НБА (видео)

Oбявиха титулярите за Запада и Изтока

НБА обяви официално титулярите за Мача на звездите. 73-тото издание на демонстративното събитие отвъд океана ще се проведе на 19 февруари в „Гейнбридж Фийлдхаус“, в Индианаполис.

Ето кои са титулярите от Западната конференция:

Ето и кои са петимата, които ще започнат мача от Източната конференция:

Леброн Джеймс ще се включи в Мача на звездите отвъд океана за рекорден 20-ти път в кариерата си. С това крилото на Лейкърс изпреварва легендата Карим Абдул-Джабар и се превръща в едноличен лидер за всички времена.

Леброн Джеймс, който получи общо 5 098 872 гласа от феновете, ще стане капитан на Запада. Докато Изтокът ще бъде воден от лидера на Бъкс Янис Адетокунбо, който събра общо 5 427 874 гласа в допитването до почитателите на игра.

Мачът на звездите в НБА тази година се завръща към класическия си формат с дуел между Изтока и Запада.

Стартовите петици за събитието бяха определени чрез гласуване на фенове, играчи и медии. Според правилата на НБА, 50% от гласовете се падат на избора на привържениците, а по 25% си поделят баскетболистите и журналистите, отразяващи двубоите от най-силното първенство в света.

Резервите за Мача на звездите в НБА ще станат ясни на 1 февруари, като те ще бъдат посочени от треньорите. Комисарят на лигата Адам Силвър има право да избере заместник на всеки един играч, който не може да участва в демонстративното събитие.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани